Logistiek partner
 
+31 (0)499 577271

Wij regelen alles voor u op logistiek gebied. Natuurlijk het transport zélf, maar ook eventuele opslag, verzekeringen, douane-afhandelingen, etc. Bovendien zijn wij uiterst flexibel. Wilt u bijvoorbeeld dezelfde dag nog een zending versturen? In 90% van de gevallen lukt dat ons!

Documenten

Als u belangrijke documenten moet versturen, kiest u natuurlijk voor een veilige, betrouwbare oplossing. Per post versturen is een optie, maar kan soms riskant zijn omdat de doorlooptijden niet gegarandeerd worden. Zeker voor documentzendingen over grotere afstanden bestaan er betere oplossingen. Quality Transports heeft hier veel ervaring mee en biedt tal van mogelijkheden. Op basis van uw wensen kiezen wij de juiste manier om uw documenten te verzenden. Of dit nu bijvoorbeeld gaat om eigendomsakten, speciale vrachtbrieven of juridische documenten, wij regelen het met zorg! 

 


Een goede analyse van de behoeften van uw klanten én uw transportvraag, is voor ons altijd het startpunt. Neem vooral eens contact met ons op, zodat we met u kunnen meedenken! Om terug te gaan naar onze algemene diensten pagina, klik hier.