Logistiek partner
 
+31 (0)499 577271


Welkom

Wij zijn uw partner in de logistiek! Wij zorgen ervoor dat uw transport zo slim en betaalbaar mogelijk georganiseerd wordt.

Quality Transports is een onafhankelijke partner voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve transportdiensten. Of u nu een pakketje wilt verzenden binnen Nederland, palletvervoer nodig heeft binnen Europa, of een container uit China wilt importeren: wij zijn letterlijk van alle markten thuis en regelen dat uw zendingen efficiënt en betaalbaar van A naar B gaan.

Waar reguliere transportbedrijven stoppen, gaan wij verder. Uw vervoerstromen en uw afnemers staan centraal. Wij denken niet in standaard diensten; wij denken écht met u mee en zoeken naar creatieve oplossingen. 

U doet rechtstreeks zaken met ons, wij kiezen aan de achterkant telkens de vervoerder(s) die het beste aansluit(en) op uw logistieke behoeften.

Ontzorgen, dat is ons motto! U heeft geen omkijken naar uw zendingen, wij doen dat voor u. Daardoor kunt u zich richten op uw eigen klanten en de dingen waar u goed in bent. Als uw logistieke proces soepel verloopt is dat niet alleen kostenefficiënt, maar geeft dat ook een positief beeld af richting uw klanten.

Wilt u een offerte voor uw zending? Vul hieronder dan het offerteformulier in! 

 Nieuws

Update 23 september 2019:    WIJ ZIJN VERHUISD

Met veel enthousiasme delen wij mee, dat we per 23 september 2019 verhuisd zijn. Vanaf heden is ons bedrijf gevestigd in C'Park Bata, gelegen aan Europaplein 1 te Best. Wilt u ons nieuwe kantoor komen bezichtigen, dan bent u van harte welkom!

Update 3 mei 2019:    De 'transport scan'

NIEUW: wij introduceren de 'transport scan'. In een kort gesprek analyseren wij uw transportbehoeften. Vervolgens kijken we of uw huidige vervoerders en vervoerstromen hier nog goed bij aansluiten. Meer weten of een afspraak plannen? Neem contact met ons op!

Update 11 februari 2019:    Bent u al klaar voor de Brexit???

In de loop van 2019 zal de Brexit geschieden. Dit zal gevolgen hebben voor uw vervoerstromen naar de UK. Wij kunnen u helpen om 'Brexit-ready' te worden. 

Update 8 december 2018:    Uitbreiding van het team!

Per 1 januari zal Sander de Beer toetreden tot de organisatie. Hiermee willen wij een volgende stap zetten in de groei van onze onderneming. Met zijn klantgerichte, meedenkende houding denken wij onze klanten nóg beter en breder te kunnen ondersteunen. Welkom Sander!

Update 16 maart 2018:    Specialisatie medische sector

Quality Transports heeft zich nóg verder gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor de medische sector. Wij begrijpen als geen ander wat belangrijk is voor leveringen aan o.a. ziekenhuizen, klinieken en laboratoria. Dagelijks vervoeren wij bijvoorbeeld bloedmonsters, ooglenzen, chirurgische instrumenten, medicijnen, microscopen en andere medische hulpmiddelen voor diverse klanten.

Update 9 februari 2018:    Erkend leerbedrijf

Vanaf nu is Quality Transports ook een erkend leerbedrijf! Wij staan open voor stagiaires die het mooie transport-vak willen leren (of oefenen) bij een dynamische, onafhankelijke transportregelaar.