Logistiek partner
 
+31 (0)499 577271

Wij regelen alles voor u op logistiek gebied. Natuurlijk het transport zélf, maar ook eventuele opslag, verzekeringen, douane-afhandelingen, etc. Zeker ook bij luchtvracht transporten bieden wij onze toegevoegde waarde, door alles uit handen te nemen.

Luchtvracht

Als u zendingen met enige spoed wilt versturen over grotere afstanden, dan ligt het voor de hand om voor luchtvracht te kiezen. Een zending is in dat geval zo'n 4 tot 6 keer sneller op zijn bestemming, dan bijvoorbeeld met zeevracht of per trein. Wij organiseren het hele traject voor u. Of u nu een eenmalige zending heeft, of dat het een terugkerend traject is, wij hebben altijd een geschikte oplossing.

Ook bij luchtvracht geldt dat wij van A tot Z ondersteunen. We regelen voor u ook de inklaringen/uitklaringen van goederen, verzekeringen, evt. belastingen en het wegtransport naar de uiteindelijke bestemming.

Een goede analyse van de behoeften van uw klanten én uw transportvraag, is voor ons altijd het startpunt. Neem vooral contact met ons op, zodat we met u kunnen meedenken! 

Om terug te gaan naar onze algemene diensten pagina, klik hier.